parchetÎncepând cu dimineaţa zilei de joi 05 octombrie, orele 08:00, un angajat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a intrat în greva foamei. Este vorba Bogdăneci Ion, muncitor mecanic în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. Acesta a declarat că intră în greva foamei, nemulţumirea fiind legată de punerea la dispoziţia acestuia, începând cu data de 04 octombrie, spre utilizare, ca spaţiu de repaus destinat perioadelor în care nu este efectiv angajat în efectuarea activităţilor specifice funcţiei, a biroului destinat repausurilor din activitate, utilizat de doi şoferi şi două îngrijitoare, angajaţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

”Măsura menţionată a fost dispusă prin ordin al conducerii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş şi a presupus eliberarea de către domnul Bogdăneci Ion a încăperii pe care acesta o ocupa, şi anume o cameră de suprafaţă foarte redusă şi în care funcţionează două din cele patru centrale termice care deservesc cele patru unităţi de parchet care îşi desfăşoară activitatea în aceeaşi clădire. De asemenea, respectarea dispoziţiilor legale indicate în ordinul precizat, adus inclusiv la cunoştinţa domnului Bogdăneci Ion, privind apărarea împotriva incendiilor la construcţii şi instalaţiile aferente, care interzic depozitarea în încăperea centralei termice a unor utilaje sau materiale care nu au legătură cu exploatarea efectivă a acesteia, a impus eliberarea spaţiului centralei termice de obiectele de mobilier şi alte materiale, utilizarea aceluiaşi spaţiu de către un salariat devenind improprie şi contravenind legii”, au declarat pentru FinanciarPress.ro reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Pentru acelaşi motiv, Bogdăneci Ion a mai protestat în acelaşi mod şi în cursul anului trecut. Pentru dezamorsarea situaţiei conflictuale, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş şi ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti vor purta pe parcursul zilei discuţii cu Bogdăneci Ion.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.