complex-sportiv-strand1.jpgParcul Ștrand va deveni și mai atractiv! Pe lângă Teatrul de Vară care va fi refăcut cu sume alocate de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, va fi construit și un complex sportiv prin finanțare de la Compania Națională de Investiții!
 
''Ieri, 11 septembrie 2023, CNI a dat Ordinul de începere a lucrărilor de execuție, durata fiind de 12 luni!
Proiectul propune teren de fotbal de 35 x 45 m, sală de recuperare sportivă, vestiare, tribună acoperită cu 190 locuri și amenajări exterioare.
Executantul complexului este Colen Impex, iar valoarea estimată a lucrărilor este de 3.226.917 lei fără TVA.
Pentru că Ștrandul este un parc emblematic pentru piteșteni, îi vom păstra și crește valoarea în fiecare an!'' - Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, prim-vicepreședinte PSD Argeș.
 
 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.