lucrari-pitesti1.jpgPrimăria Pitești aduce la cunoștința participanților la trafic că în acest sfârșit de săptămână (28 iulie- 31 iulie), se efectuează lucrări de frezare și asfaltare la intrările în municipiu – se asigură planeitatea covorului asfaltic în vederea montării ulterioare a sistemului de cântărire vehicule în mișcare (pe bază de senzori de greutate piezoelectrici).

Lucrările sunt parte a contractului de investiții din cadrul proiectului ,,Crearea unui sistem de management al traficului și măsuri pentru gestionarea durabilă a parcărilor în Municipiul Pitești” și vor aduce creșterea calității experienței de trafic, facilitând mișcarea rutieră și optimizând fluxurile de trafic.

Zonele de intervenție avizate sunt:

1.        Bulevardul Nicolae Bălcescu, vizavi de benzinăria Rompetrol;

2.        Zona pod peste râul Argeș, sensul de intrare în municipiu, până la intersecție cu strada Depozitelor;

3.        DN 67B – Calea Drăgășani, zona Bisericii „Sfântul Andrei”;

4.        A1 – Vama Pitești – sensul de intrare în municipiu.

„Lucrările pot genera disconfort temporar în trafic, ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat și vă solicităm atenție mărită la semnele de circulație temporare și la eventualele restricții!”, transmit reprezentanții Primăriei Pitești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.