stropire.jpgPrimarul comunei Bradu, Dan Stroe, anunță că deoarece restricțiile meteorologice s-au încheiat, astăzi se reia operațiunea de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor și a căpușelor pe raza comunei.

''Se va acționa în această seară (28.07) în zona Bradu de Sus, iar Sâmbătă (29.07) în zona Bradu de Jos.

Primarul Dan Stroe, anunț important pentru cetățenii din Bradu

Acțiunea se va desfășura începând cu orele 22:00, continuând până când vor fi acoperite toate străzile zonelor menționate.

Operațiunea de dezinsecție va fi reluată peste două săptămâni, în toate zonele comunei noastre.

Atenție: urmare a dezinsecției pot fi afectate coloniile de albine, alte specii de animale sensibile, precum și produsele alimentare depozitate în spații deschise.

Vă recomand să luați toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident sau situații neplăcute.

Vă mulțumesc pentru înțelegere!'', transmite primarul Dan Stroe.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.