azile

Echipele din instituții publice desemnate să verifice azilele din Argeș au dat noi amenzi și în a patra zi de controale. În total, au fost aplicate 13 sancțiuni în valoare totală de 241.200 lei.

Echipele de control au descoperit un azil privat în care numărul beneficiarilor era mai mare față de autorizări și trei azile private unde personalul era insuficient. Fiecare unitate a primit câte o amendă de 20.000 lei.
Brânză telemea expirată, mâncare pregătită în spații neaprobate sanitar-veterinar, lenjerie spălată necorespunzător, nu se făcea dezinsecție- sunt câteva dintre problemele sancționate de către membrii comisiei de control în a patra zi de verificări.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.