mihailescuMihai Mihăilescu, viceprimarul USR al Piteștiului, a prezentat în conferința de presă de joi 22 iunie a filialei județene mai multe proiecte foarte utile de hotărâri pe care le-a realizat împreună cu colegii din Consiliul Local Pitești. Unul dintre acest proiecte vizează acordarea unei mese calde pentru elevii a două școli din Pitești. ”Proiectul-pilot vizează două școli din oraș. Vom avea discuții și cu Inspectoratul Școlar Argeș legat de alegerea școlilor. Propunerile noastre sunt școlile ”Tudor Arghezi” și ”Tudor Mușatescu”. Cele două școli au un număr redus de elevi, acolo se învață pe un singur schimb și fiecare dintre cele două școli are câte o sală de clasă ce s-ar preta pentru servirea prânzului”, precizează Mihai Mihăilescu.

Un alt proiect interesant prezentat de viceprimarul Mihai Mihăilescu se referă la acordarea de facilități fiscale pentru piteștenii care își instalează panouri fotovoltaice pe cheltuial proprie.

”Pe programul Casa Verde sunt foarte puține dosare aprobate. Sunt mulți piteșteni care au depus dosare. Ne dorim ca cei care își instalează panouri fotovoltaice pe cheltuiala proprie să fie scutiți de plata impozitelor pentru cel puțin 2-3 ani, să își recupereze astfel o mică parte din cheltuieli”, explică viceprimarul Mihai Mihăilescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.