GENTEA-COREMI2.jpgÎntrucât blocul Coremi este branșat la energie electrică printr-un punct de transformare al SC IMUC SA, societate care a înștiințat Primăria Pitești că, drept urmare a restrângerii activității, la finalul anului va sista furnizarea către beneficiari, Primăria a luat de îndată măsuri și va realiza, din bugetul local, o rețea nouă de distribuție și un punct de transformare în zona Coremi, anunță primarul Cristian Gentea care a fost azi la fața locului. 

"Deoarece în zonă există și alți beneficiari (asociațiile de proprietari de la blocurile SOCOMAR, societăți private, dar și detașamentul de pompieri al ISU Argeș), am convocat astăzi o întâlnire, unde, împreună cu reprezentații Distribuție Oltenia, am solicitat începerea de urgenţă a demersurilor pentru branșarea acestora, din același punct de transformare, pentru a evita apariția unei probleme în zonă, în perioada următoare. 

Cu toții au înțeles ce au de făcut și au apreciat implicarea de care am dat dovadă!", transmite Cristian Gentea. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.