Piatadaciaa_images_thumb_medium480_350.jpgPentru a veni în sprijinul cetăţenilor, în perioada de minivacanță cuprinsă în intervalul 1-5 iunie, conducerea Primăriei Mioveni a stabilit un program special de funcţionare a unor instituții și servicii subordonate Consiliului Local, după cum urmează:

În zilele de 1, 2 și 5 iunie 2023, contribuabilii vor putea achita la ghişee taxele şi impozitele locale, deoarece se va lucra. În fiecare dintre cele trei zile taxele și impozitele pot fi plătite între orele 8.00 și 13.00.

Piața Agroalimentară “Dacia” va fi închisă doar în zilele de 4 și 5 iunie 2023.

Marți, 6 iunie, va fi reluat programul obișnuit al pieței.

Reamintim că Parlamentul a decis ca 1 Iunie, Ziua Copilului, să fie zi liberă nelucrătoare, iar Guvernul a hotărât anul acesta ca ziua de 2 iunie sa fie liberă pentru a se face o ”punte” între mai multe zile libere nelucrătoare declarate prin lege.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.