clopotel.jpgPrimarul municipiului Pitești Cristian Gentea a participat la festivitatea „Ultimului clopoțel” la Colegiul Național „Alexandru Odobescu”.
"Pentru mine a fost un moment al rememorării emoțiilor din ultimul an de liceu - sunt și eu absolvent de Odobescu și sunt foarte mândru de acest lucru!
„Ultimul clopoțel” a fost, pentru toate generațiile, și este și astăzi un simbol al reușitei și al continuității: se încheie un ciclu, o călătorie începută în copilărie, și continuă evoluția spre maturitate!
Le urez succes tuturor absolvenților claselor a XII a, de la C.N. „Al. Odobescu” și din toate liceele sau colegiile piteștene, să se formeze și să se perfecționeze, să aibă cariere frumoase și să nu uite niciodată Piteștiul adolescenței lor!", transmite Cristian Gentea. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.