robotica

Piteștiul are încă o echipă de robotică de talie internațională. După rezultatul foarte bun al echipei Tehno Z de la Colegiul Național Zinca Golescu din Pitești la Campionatul Mondial de Robotică din SUA, o altă echipă are succes la vârf.

Echipa "ARRA" din Pitești a reprezentat cu succes România în perioada 17 – 21 mai, la concursul de robotică pentru copii: FIRST LEGO League Morocco Open International 2023, organizat in Marrakesh, Maroc. Copiii de la ARRA au obținut un excelent loc 4, în condițiile în care au fost mii de concurenți de pe tot globul. Mai trebuie spus că echipa ARRA a fost anul trecut finalistă la Campionatul Mondial de Robotică de la Houston.

Iată care sunt elevii performeri din componența echipei ARRA: Robert Ionescu - Colegiul Național I.C. Brătianu; Raluca Țiparu - Colegiul Național I.C. Brătianu; Tudor Dumitru - Școala Gimnazială Nr.19 "Matei Basarab" Pitești; Ilinca Toloș - Școala Gimnazială „Ion Minulescu” Pitești; Clara Curea - Școala Gimnazială Nicolae Iorga Pitești; Victor Coaca - Școala Gimnazială Nicolae Iorga Pitești; Matei Dumitrescu - Scoala Gimnaziala "Mircea cel Bătrân" Pitești și Laura Ionescu - Școala Gimnazială "Mircea cel Bătrân" Pitești.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.