valeca

Pe 15 mai s-a împlinit un an de când s-a stins din viață fostul senator Șerban Valeca, o personalitate marcantă a Argeșului.

În memoria lui Șerban Valeca, primarul Ion Georgescu de la Mioveni a propus ca un segment din strada Câmpului, de la liziera pădurii până la Institutul de Cercetări Nucleare, la sensul giratoriu, să poarte numele Șerban Valeca, fără să fie afectați cei doi proprietari din zonă. Propunerea va fi materializată sub forma unei hotărâri de Consiliu Local în cel mai scurt timp.

Cu o carieră întinsă pe câteva decenii, Șerban Valeca a fost printre altele director la Institutul de Cercetări Nucleare și ministru al Cercetării.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.