stroeLa Paris, pe frontispiciul Pantheonului, stă scris: ”Aux grands hommes la patrie reconnaissante” (n. red. - Marilor oameni patria le este recunoscătoare)”. Parafrazând celebra inscripție, putem spune fără a ezita că la Mioveni, primarul Ion Georgescu le e recunoscător frecvent oamenilor care au avut contribuții esențiale la dezvoltarea orașului Mioveni. Iar în ședința de Consiliu Local Mioveni din această săptămână, primarul Ion Georgescu a avut o inițiativă excelentă, aceea de a fi acordate începând de anul viitor elevilor trei burse ce vor purta numele a trei mari personalități. Este vorba de Constantin Stroe- fostul director general Dacia și omul care se confundă cu renașterea Dacia; Șerban Valeca – fost ministru al Cercetării și senator și Vasile Costescu – fost primar al orașului Mioveni.

Când ești în viață, toată lumea te bagă în seamă și toată lumea îți zâmbește. Când nu mai ești, 99% dintre oameni te uită. Șerban Valeca, precum și Constantin Stroe și Vasile Costescu sunt oameni ce și-au lăsat puternic amprenta asupra orașului Mioveni. Aș propune ca pentru anul 2024 să înființăm trei burse pentru elevii de la Liceul Iulia Zamfirescu și de la Grupul Școlar Construcții Mașini din Mioveni, burse care să poarte numele celor trei personalități marcante”, a spus foarte inspirat primarul Ion Georgescu.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.