grosanuÎn această săptămână, Curtea de Apel Pitești a respins ca nefondată contestaţia formulată de Elena Groșanu, fosta contabilă a Primăriei Corbi, aflată în arest preventiv la Penitenciarul Craiova, împotriva încheierii din 23 martie prin care Tribunalul Argeș a stabilit ca aceasta să rămână în arest. Tribunalul Argeș a stabilit și că pe 28 aprilie va începe procesul în acest caz ce a făcut ocolul țării.

La finalul lui 2022, procurorii DNA au trimis-o în judecată pe Elena Groșanu, fosta contabilă a Primăriei Corbi, pentru abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals, după ce aceasta a virat ilegal din banii Primăriei peste 1,5 milioane lei către firma fiicei sale, fără să fi existat în realitate o contraprestație efectivă și a plătit, tot din banii Primăriei Corbi, suma de 386.000 lei, reprezentând contravaloarea mai multor împrumuturi făcute de ea și de familia sa.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.