bratianu

Trei elevi din Pitești sunt cercetați în libertate de către polițiștii de la Secția 3 după ce au furat în mai multe rânduri în această lună diverse bunuri din ghiozdanele elevilor de la Colegiul Național ”I.C. Brătianu” în timp ce aceștia erau plecați la orele de laborator și își lăsau ghiozdanele în clasă. Cei trei hoți, două fete de 14 și 17 ani, precum și un băiat de 14 ani, sunt elevi la alte unități de învățământ din Pitești și au fost depistați în baza imaginilor surprinse de mai multe camere de supraveghere instalate la Colegiul Național ”I.C. Brătianu”.

 

Surse judiciare au confirmat pentru FinanciarPress.ro că cei trei elevi-hoți sunt cercetați în libertate și că cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale, existând suspiciuni că elevii ar fi comis furturi și la alte unități de învățământ.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.