martisor-handmade.jpgDuminică, 26 februarie, elevii și cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale George Topîrceanu Mioveni vă invită să participați la un inedit târg dedicat sărbătorii mărțișorului, organizat în Centrul Civic, începând cu ora 11.00. În cadrul acestui eveniment vor fi comercializate diverse obiecte handmade realizate de elevii, de la mărțișoare tradiționale, la felicitări, sau mărțișoarele dulci, până la desene ori obiecte de artizanat.
Banii obținuți din vânzarea mărțișoarelor vor fi donați în scop umaniar, evenimentului alăturându-se și beneficiarii Centrului de zi "Aripi de Îngeri". Tot în cadrul acestui eveniment Asociația Zâmbește și Dăruiește va comercializa mărțișoare artizanale realizate de elevii școlii din Măgdăcești, Republica Moldova.
Târgul a fost conceput cu sopul de a dezvolta spiritul antreprenorial al elevilor din cadrul școlii George Topîrcenu, precum și spiritul umaniar sau de voluntariat, propunând publicului o altfel de ofertă de Mărțișor, într-un mediu creativ şi plăcut.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.