diana tomescu

Începând de joi 2 februarie, Diana Tomescu este noul director general de la Salpitflor Green SA Pitești. Cu o vastă experiență în administrația publică, Diana Tomescu lucrează la Salpitflor Green din iulie 2013. Din iulie 2018 și până pe 1 februarie a.c., Diana Tomescu a avut funcția de șef serviciu Resurse Umane-Juridic la Salpitflor Green.

”Principalul obiectiv este să asigur servicii de calitate pentru cetățeni la prețuri accesibile. Un alt obiectiv este creșterea investițiilor în echipamente și utilaje”, a declarat Diana Tomescu pentru FinanciarPress.ro. La ora actuală, Salpitflor Green SA are 478 de salariați.

Salpitflor Green SA asigură întreţinerea curăţeniei şi a zonelor verzi aparţinând domeniului public şi privat al municipiului Piteşti, amenajarea spaţiilor verzi cu flori şi arbuşti.

Mai trebuie spus că în 2022 Diana Tomescu a avut un rol foarte important în reușita organizării Simfoniei Lalelelor, cea mai mare expoziție florală din România, ce a avut la ediția de anul trecut cel mai mare succes și cel mai mare număr de vizitatori.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.