fratii oncescu

Originari din Câmpulung Muscel, frații Andreea și Costin Oncescu sunt doi tineri cu minți sclipitoare și cu studii pe măsură. Andreea Oncescu a absolvit Ingineria la prestigioasa Universitatea Oxford, fiind licențiată în Inginerie. Și fratele său Costin a absolvit tot la Oxford, obținându-și licența în Informatică. În acest an, Andreea Oncescu își va termina doctoratul în Inginerie la Oxford. Iar din toamna anului trecut, fratele său Costin este doctorand la Harvard, în Statele Unite, la una dintre cele mai bune universități din lume.

Andreea Oncescu a urmat cursurile Liceului Internaţional de Informatică din Bucureşti. Iar rezultatele ei au fost mereu de top La Olimpiada naţională de Fizică a luat locul al doilea în 2011 şi medalia de argint şi menţiune în 2015. Andreea Oncescu a fost premiată de trei ori consecutiv la Olimpiada naţională de Astronomie şi Astrofizică: argint în 2014 şi bronz în 2013 şi 2015.

Absolvent al Colegiului Naţional „Dinicu Golescu“ din Câmpulung Muscel, Costin Oncescu a obţinut de două ori medalia de bronz şi o dată argintul la olimpiada internaţională de informatică. În 2016 a obţinut aur la Olimpiada Naţională de Informatică, aur la Balcaniada de Informatică -seniori (după ce, în perioada 2012-2014, câştigase de trei ori consecutiv medalia de aur la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru juniori), la care se adaugă medalia de aur la Olimpiada Internaţională Pluridisciplinară „Tuymaada“.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.