casa-casatoriilor-pitesti.jpgStatistica ultimilor trei ani arată o scădere a numărului de nașteri, în Pitești, dar și a deceselor: în 2022, s-au născut 1647 de copii - 849 de fete și 798 de băieți.

Au fost înregistrate 2698 de decese, mai puține, comparativ cu anul 2021, în care au avut loc 3269 de decese.

Numărul cuplurilor care au decis să întemeieze o familie a fost în creștere, în ultimii trei ani, 810 căsătorii având loc în 2022. S-au înregistrat 17 divorțuri administrative în 2022, însă longevitatea căsniciei a fost, și în acest an, oferită ca exemplu celor mai tineri: 316 cupluri de seniori piteșteni au fost premiate pentru sărbătorirea a 50 sau a 60 de ani de căsătorie!

De asemenea, alți doi seniori au fost premiați pentru împlinirea vârstei de 100 de ani, adăugându-se la ceilalți patru piteșteni care și-au aniversat centenarul în ultimii trei ani.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.