sterilizare

De foarte mult timp, Secția de sterilizare de la Spitalul Municipal Câmpulung arăta ca după război, cu dotări vechi și prea puțin eficiente. Acum, după decenii de nepăsare ale foștilor primari, Elena Lasconi și echipa sa de la Primăria Câmpulung au reușit să facă, grație unui proiect ambițios, o Secție de sterilizare ca afară la Spitalul Municipal Câmpulung.

”Asta înseamnă siguranță pentru sănătatea muscelenilor. Aparatura pe care am achiziționat-o din fonduri europene este de ultimă generație. Aici se sterilizează biberoanele folosite în secția de Neonatologie și instrumentarul medical din tot Spitalul Municipal și Policlinică. Până acum, pentru sterilizare se foloseau aparate din anii 70”, spune primărița USR Elena Lasconi.

Valoarea investiției se ridică la aproape două milioane și jumătate de lei (1.408.081 lei aparatura din fonduri europene și 935.096 lei amenajarea spațiului din fondurile spitalului și buget local).

sterilizare 01

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.