Panturescu-locuinte-sociale.jpgAnul 2023 începe în municipiul Curtea de Argeș cu o veste bună!

Conform primarului Constantin Panțurescu, s-a parcurs o nouă etapă pentru realizarea obiectivului de investiții ”Construire bloc de locuințe sociale în Municipiul Curtea de Argeș”, din strada Victoriei.

"A fost semnat contractul de servicii de elaborare proiect tehnic și detalii de execuție, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de construcții. Durata contractului este de 22 luni, iar valoarea este de 12.040.670 lei plus TVA.", informează primarul municipiului Curtea de Argeș.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.