tata panturescu

Constantin Panțurescu, primarul orașului Curtea de Argeș, trece prin momente extrem de triste în această perioadă. În prima zi din acest an s-a stins din viață tatăl său, de care era extrem de legat și pe care l-a iubit foarte mult.

”De astăzi te găsesc doar în sufletul meu, acolo vei rămâne pentru totdeauna! Dumnezeu să te odihnească în pace, tata!”, a scris primarul Constantin Panțurescu pe pagina sa de Facebook pe 1 ianurie a.c.

Cei care doresc să-și ia rămas bun de la tatăl primarului Constantin Panțurescu, pot veni la capela de la Biserica Băiculești. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri 4 ianuarie, cu începere de la ora 13:00.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.