MIOVENI-DESEURI.jpgSC Financiar Urban SRL, operatorul serviciului de salubrizare în orașul Mioveni, anunță locuitorii cartierului RACOVIȚA, faptul că activitatea de colectare a deșeurilor menajere nu se va efectua luni, 2 ianuarie 2023, ci sâmbătă, 31 decembrie 2022.
"Vă mulțumim pentru efortul depus în procesul colectării separate al deșeurilor și ne dorim ca în anul 2023 fiecare dintre noi să conștientizeze impactul pe care îl are efortul colectiv și se implice în acest proces pentru a ajunge să avem un mediu înconjurător cât mai sustenabil.", transmite societatea.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.