gradina-zoo.jpgÎn perioada 30 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, Grădina Zoologică Pitești este deschisă publicului vizitator, în intervalul orar 10:00 - 17:30.

Începând cu 3 ianuarie, Zoo Pitești revine la program normal, vizitatorii fiind așteptați de marți până duminică, săptămânal. Lunea, Grădina Zoologică este închisă.

Vă reamintim că prețul unui bilet este de:

8 lei – adulți;

4 lei - copii cu vârsta de peste 3 ani/elevi/studenți/pensionari;

4 lei/persoană, pentru grupurile de peste 10 vizitatori;

Intrarea este gratuită pentru copiii cu vârsta de până la 3 ani și pentru persoanele cu handicap și însoțitorii acestora. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.