nicolae-velcea-bun.jpgPrimarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea, anunță că administrația locală dorește să vină în sprijinul cetățenilor demarând o campanie de colectare a brazilor de Crăciun.
Aceasta se va derula în perioada: 09.01.2023 și 10.01.2023 se vor ridica brazii (pomii de Crăciun) conform zonelor de mai jos:
- zona 1 în data de 09.01.2023;
- zona 2 în data de 10.01.2023.
- în data de 10.01.2023 se vor ridica și de la platformele de gunoi din zona blocuri. În acest fel se evită depozitarea necontrolată a acestora pe domeniul public.
brazi-stefanesti.jpg
brazi-stefanesti2.jpg

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.