Mioveni-revelion-2023.jpgCentrul Cultural, Primăria Orașului și Consiliul Local Mioveni îi invită pe toți cetățenii care doresc să petreacă trecerea dintre ani în aer liber, în Centrul Civic al Orașului, unde va fi organizat un impresionant foc de artificii.

Pentru organizarea Revelionului cât și pe durata manifestărilor, circulația auto va fi suspendată în zona centrală a orașului, în intervalul orar 23.00-01.30, din punctul Robea semafor până la Școala Veche.

Șoferii vor folosi rutele ocolitoare indicate de polițiștii prezenți în teren, respectiv pe Str. 7 Septembrie, Str. Ion Pilat, Str. Hanul Roșu, Str. Mihai Eminescu, Str. Părăști.

Dacă doriți să aveți parte de un Revelion de neuitat, te așteptăm alături de prieteni să petrecem împreună o seară memorabilă la trecerea dintre ani, la Mioveni!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.