politie-1-696x522.jpgÎn ziua de 21 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce, și au reținut un bărbat de 32 de ani, din Pitești.

În ziua de 17 iulie a.c., cel în cauză a condus un autoturism pe strada Carol Davila din Pitești, iar în momentul în care polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au efectuat semnal regulamentar de oprire, bărbatul a fugit și a abandonat autoturismul.

De asemenea, din verificări s-a stabilit faptul că, bărbatul ar fi condus autovehiculul pe drumurile publice, în repetate rânduri, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.