AJOFM-Arges.jpgLa sfârșitul lunii noiembrie, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș erau înregistrați 8.146 șomeri (din care 3.863 femei), rata șomajului fiind de 3,59%.

Comparativ cu luna precedentă, când rata șomajului a fost de 3,56%, în această lună acest indicator a înregistrat o ușoară creștere cu 0,03 p.p.(rata șomajului recalculată cu populația activă civilă la 01.01.2022, publicată de INS) .

Din totalul de 8.146 persoane înregistrate în evidențele AJOFM Argeș, 1.693 erau beneficiari de indemnizţie de şomaj, iar 6.453 erau șomeri neindemnizați. În ceea ce privește mediul de rezidență, 6.863 șomeri provin din mediul rural și 1.283 sunt din mediul urban.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.