georgescu chinaLuni 19 decembrie, la București a avut loc Gala premiilor anuale ale Camerei de Comerț și Industrie România-China. Iar primarul Ion Georgescu de la Mioveni a primit o Diplomă de Excelență pentru activitatea constantă dedicată promovării relațiilor bilaterale din România și China.

”Îi mulțumesc domnului Nicolae Vasilescu, președintele Camerei de Comerț și Industrie România-China, pentru disticția acordată în această seară, în cadrul Galei premiilor anuale CCIRC, eveniment organizat în prezența E.S. Han Chunlin, ambasadorului Republicii Populare Chineze în România și a reprezentanților corpului diplomatic al ambasadei. În cadrul acestei Gale au fost evidențiate companiile și firmele care dezvoltă activităti de succes în domeniul economic cu parteneri din China, Mioveniul fiind singura entitate din mediul administrativ, la nivel național, care a primit acest premiu, în semn de apreciere pentru activitatea dedicată promovării relațiilor bilaterale dintre România și China”, spune primarul Ion Georgescu.

diploma georgescugeorgescu china 01

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.