amplasament-1.jpgPrimarul Nicolae Velcea de la Ștefănești a predat azi amplasamentul pentru obiectivul de investiții "Înființare rețea de distribuție cu gaze în satul Golești, oraș Ștefănești ", în vederea începerii lucrărilor cu data de 20 decembrie 2022.
Lucrarea însumează 6,3 km și are termen de finalizare 2023.
"Astfel, un număr de 480 de familii din satul Golești vor beneficia de sistemul de distribuție a gazelor naturale.
Doresc să menționez că au mai fost efectuate lucrări de extindere a rețelei de gaze pe străzile Rusești, Izvorani, Câmpului, Pălădești, Vladușei.
În etapa următoare, în 2023, se va demara și extinderea rețelei de gaze pe o lungime de 2,5 km în Valea Mare, sat Enculești (până la Podul lui Trante).", transmite primarul Nicolae Velcea. 
 
 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.