semnare-contract-gentea1.jpgCristian Gentea, primarul municipiului Pitești, a semnat astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare privind „Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public”.
Acesta presupune:
- 15 autobuze electrice (10 m) dotate;
- 5 stații de încărcare rapidă pe traseul autobuzelor electrice;
- 15 stații de încărcare standard în autobaza de transport public;
- lucrări pentru amplasarea și instalarea stațiilor de încărcare rapidă pe traseul autobuzelor electrice;
- lucrări pentru amplasarea și instalarea stațiilor de încărcare standard în autobaza de transport public;
- lucrări de construcții pentru branșarea punctelor/stațiilor de reîncărcare a autobuzelor electrice;
- activități de proiectare (pentru stațiile de încărcare vehicule electrice) – cheltuieli pentru documentații suport și obținere avize, acorduri, autorizații.
"Valoarea totală a proiectului este de 42.704.914,77 lei cu TVA, cofinanțare ZERO!!!
Îi mulțumesc secretarului de stat, Vlad Niculae, care, ca de obicei, mi-a fost alături!", transmite primarul Cristian Gentea. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.