andreea tamas 01

Terapeut apreciat, Andreea Tamaș este un exemplu de altruism și implicare în comunitate, organizând constant campanii umanitare și făcând terapie cu copiii cu autism. Andreea, care locuiește în Curtea de Argeș, a organizat în 2015 primul său proiect caritabil, eveniment la care a participat și campioana olimpică Ana Maria Brânză, care a fost impresionată de proiect.

Cea mai recentă campanie portă numele ”Zâmbește, e Crăciun” și va finaliza în această lună. În cadrul campaniei vor fi oferite sute de cadouri pentru copiii cu nevoi speciale din Pitești și din Argeș, precum și copiilor talentați din cadrul Clubului Copiilor Curtea de Argeș.

”În cadrul proiectului am inclus și cazul unei familii care avea nevoie de sprijinul nostru. Copilul mijlociu a primit scaun rulant și terapii de recuperare, precum și alimente și rechizite. Pe data de 19 decembrie, în cadrul campaniei "Zâmbește, e Crăciun" va avea loc și un spectacol gratuit, de magie și comedie pe care îl organizăm în parteneriat cu Primăria Corbeni și actorul Marius Drăguș, spectacol desfășurat pentru copiii de la sate. Copii care visează, se bucura și așteaptă ca toți ceilalți”, spune Andreea, care are trei copii și a studiat Asistența Socială la Universitatea din Pitești.

Andreea este și inițiatoarea proiectului Casa Armonia din Curtea de Argeș, loc unde copiii cu nevoie speciale primesc susținere, sfaturi, cure de stimulare senzorială. Tot acolo se organizează diverse ateliere.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.