becuri.jpgDistribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice în vederea creşterii gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite și anunță întreruperea furnizării energiei electrice la următorii consumatori casnici și agenţi economici:
 
Marți, 13 decembrie, în intervalul orar 09:00 - 16:00, PT1 SPITAL MILITAR și PT CĂMIN NAFAMILIȘTI - TDRI 2;
 
Joi, 15 decembrie, în intervalul orar 09:00 - 17:00, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, cu spațiile comerciale aferente și blocurile 14, 15, 16, 17, 18, 19 și Școala Gimnazială Marin Preda alimentate din PTCZ 5 Ceair;
 
Vineri, 09 decembrie, în intervalul orar 09:00 – 17:00, Str Calea Câmpulung , str. General Ioan S. Gheorghe, str. Mihail Vlădescu, str. Dumitru Popescu , Administrația Bazina și DSVSA alimentate din PTCZ CSA Pitești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.