lasconi vasai

În ultimii ani, Primăria Câmpulung nu a putut depune vreun proiect pe partea de infrastructură de apă și canalizare. Iar asta a dus la numeroase probleme, de la avarii constante lunar până la străzi fără utilități și conducte putrede. Și asta deoarece Edilul, societatea de apă și canalizare, nu ținea în totalitate de Primăria și Consiliul Local Câmpulung. Însă de marți 29 noiembrie, lucrurile s-au schimbat radical.

După 15 ani s-a făcut dreptate. Capitalul social al Edilul CGA SA este 100% al Primăriei și Consiliului Local Câmpulung.

”De anul viitor vom depune proiecte pe fonduri europene pentru: extindere rețea apă, canalizare, dar și schimbare conducte vechi, ruginite pentru apă și canalizare. Nu va fi ușor, dar va fi sănătos. Trebuie să schimbăm ce este în pământ și abia apoi să asfaltăm străzi. E de durată, însă așa se construiește profesionist: cu o fundație solidă. Altfel, se numește cârpeală”, spune Elena Lasconi, primărița USR de la Câmpulung, care s-a zbătut enorm și de această dată pentru a găsi soluții pentru comunitate în problema atât de delicată a apei și canalizării.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.