veterinari

Luni 28 noiembrie, la sediul DSVSA Argeș a avut loc o instruire cu medicii veterinari de liberă practică împuterniciți cu privire la realizarea acțiunilor sanitare veterinare prevăzute în Programul Strategic pentru anul 2023.

Menționăm faptul că au fost semnate noile contracte de asistență sanitară veterinară cu mulți medici veterinari de liberă practică tineri, medici ce vor asigura pe o perioada de patru ani supravegherea sanitară veterinară, înregistrarea și identificarea animalelor în localitățile din județul Argeș.

La nivelul județului nostru există un număr de 95 Circumscripții Sanitare Veterinare de Asistență.

”În toate circumscripțiile sanitare veterinare de asistență, medicii veterinari de liberă practică întocmesc lunar fișe de consiliere în exploatațiilor nonprofesionale cu suine cu scopul informării proprietarilor de animale privind măsurile de biosecuritate, astfel încât să se aplice toate măsurile de prevenire a apariției focarelor de pesta porcină africană”, spune Sorin Sorescu, directorul DSVSA Argeș.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.