premiere_spital.jpg

Joi, 24 noiembrie, la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene MIPE – DGITDS, s-a organizat Gala „România modernizată cu fonduri europene”, eveniment în cadrul căruia au fost premiate 14 proiecte de succes, finanțate cu fonduri europene.

Printre cele 14 proiecte de succes s-a numărat și un proiect finanțat cu fonduri europene al

Spitalului Orășenesc Mioveni, proiect ce a vizat creșterea capacității de gestionare a crizei cauzată de virusul COVID – 19 prin dotarea cu aparatură medicală a singurului spital construit după 1990 în România. Valoarea totală a proiectului a fost de 23.798.474,57 lei, 100% contribuția Uniunii Europene (REACT-EU).

După cum bine se știe, în perioada pandemică, Spitalul Mioveni a fost una dintre cele mai importante unități spitalicești din Argeș, chiar și din țară, unde se tratau pacienții infectați cu virusul SARS-CoV-2, datorită dotărilor care se găseu aici, dar și a condițiilor generale, din Spital.

Ba chiar mulți pacienți infectați cu virusul COVID-19, atunci când chemau salvarea pentru a fi duși la spital, cereau în mod expres să fie duși la Spitalul din Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.