baza prundu

În ședința Consiliului Local Pitești de joi 24 noiembrie se va supune la vot și mai mult ca sigur va fi adoptat un proiect de hotărâre foarte bun și util. Concret, este vorba de aprobarea planului privind lucrările de interes local pentru repartizarea orelor de muncă ce vor fi efectuate de către persoanele beneficiare de ajutor social apte de muncă. Mai precis, conform proiectului, o parte dintre beneficiarii de ajutor social vor întreține începând cu 1 ianuarie 2023 cele 12 terenuri de tenis de la Baza Sportivă Prundu (aflată în administrarea FC Argeș), de la pregătirea terenurilor cu zgură și până la întreținerea spațiilor verzi și a aleilor. O altă parte a beneficiarilor de ajutor social se va ocupa cu diverse alte lucrări în cadrul instituțiilor sau serviciilor publice din Pitești.

Lista persoanelor ce vor efectua muncă în folosul comunității va fi afișată la sediul Direcției de Asistență Socială a municipiului Pitești în luna decembrie.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.