nicolae-velcea.jpgPrimarul Nicolae Velcea anunță încă un proiect finanțat cu bani europeni pentru orașul Ștefănești!
Este vorba despre proiectul „Realizare Plan Urbanistic General – format GIS, în orașul Ștefănești, jud. Argeș”, finanțare prin PNRR, componenta C10 – Fondul local.
Valoarea totală a proiectului este de 104.000 euro pentru realizarea Planului Urbanistic General și 150.000 de euro pentru realizarea a șase stații de încărcare electrică.
În contextul necesității implementării unor noi concepte de dezvoltare urbană, actualizarea documentațiilor PUG în format GIS este esențială, astfel încât să fie dezvoltată o documentație dinamică care să răspundă cerințelor și provocărilor actuale și viitoare, cât și pentru a crea un cadru normativ care să asigure dezvoltarea durabilă și armonioasă a orașului.
Planul urbanistic general are atât caracter director şi strategic, cât şi caracter de reglementare şi reprezintă principalul instrument de planificare operaţională, constituind baza legală pentru realizarea programelor şi acţiunilor de dezvoltare.
Proiectul va contribui la implementarea unui sistem de planificare coerent, digital și accesibil tuturor, pentru o dezvoltare locală durabilă și transparentă pentru toți cetățenii.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.