primaria_mioveni.jpgJoi, 17 noiembrie 2022, de la ora 17.00, la sediul Primăriei Mioveni va avea loc şedinţa publică ordinară a Consiliului Local.
La această şedinţă sunt prevăzute 20 de puncte şi se vor discuta mai multe proiecte de hotărâri, printre care amintim:
- Aprobarea actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al orașului Mioveni;
- Aprobarea Acordului de Parteneriat încheiat între Unitatea Administrativ Teritorială a orașului Mioveni și Spitalul Orășenesc Mioveni, în vederea depunerii spre finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Pilon V: Sănătate și reziliență instituțională - Componenta 12. Sănătate - Investiția I2, a Proiectului Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale;
- Aprobarea Rectificării Bugetului pentru anul 2022;
- Aprobarea contului de execuție al unității administrativ-teritoriale a orașului Mioveni pe trimestrul III al anului 2022 etc.
Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei: www.emioveni.ro, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.