Mioveni-Craciun.jpgCea de-a șasea ediție a Târgului de Crăciun, cea mai mare atracție a iernii, va fi organizată la Mioveni în perioada 16-18 decembrie pe platoul din Centrul Civic.

Ca și în anii trecuți, Târgul de Crăciun poate fi vizitat  zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și va include: spaţii comerciale, zonă gastronomică, târg de meșteșuguri, casa lui Moș Crăciun, carusel, concerte de muzică pop și spectacole de folclor. Comercianții interesați să participe se vor înscrie la Primăria orașului Mioveni, iar cei selectați, în baza unor criterii (atestat, acte și avize specifice, calitatea și autenticitatea produselor) și în limita locurilor disponi- bile, vor plăti taxele la Primăria orașulul Mioveni (taxa de domeniu public și de participare în funcție de suprafața ocupată/mp).

Până atunci, pe data de 1 Decembrie, orașul Mioveni va intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Startul sezonului de iarnă se va da de Ziua Națională, la ora 18:00, în Centrul Civic. Autoritățile promit că orașul va arăta fabulos! 

Deja pe străzile principale din oraș sunt montate ghirlande ornamentale, iar în centru - zeci de perdele și figurine luminoase.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.