laiber

De mai bine de trei decenii, piteșteanul Cristian Laiber este un foarte valoros și apreciat expert în arte marțiale și recunoscut la nivel internațional. Din această toamnă, Cristian Laiber face cercetare doctorală la Nippon Sport Science University din Tokyo, Japonia, o prestigioasă instituție de învățământ superior. Sensei Cristian Laiber are printre numeroase certificări și pe aceea de 5 Dan Aikijutsu.

În 2005, cea mai veche organizație de arte marțiale din Japonia - Dai Nippon Butokukai - l-a acceptat ca membru general, atestând astfel valoarea practicii sale și mai ales apartenența la tradiția reală marțială japoneză.

Acum trei ani, sensei Cristian Laiber și-a luat doctoratul în istorie la Universitatea din București. Absolvent al Facultății de Electronică de la Universitatea din Pitești, sensei Cristian Laiber are și un master în Japonia, țară unde a făcut numeroase stagii în artele marțiale sub îndrumarea unor mari maeștri.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.