gaze golesti

UAT ȘTEFĂNEȘTI, titular al proiectului „Înființare sistem de distribuție gaze naturale în sat Golești, oraș Ștefănești, jud. Argeș”, propus a fi amplasat în orașul Ștefănești, satul Golești, străzile: Radu Golescu, Bucla Gării,Vâlculești, Râului, Barierei, Balastierei ( fosta Ullița Cimitir Golești) județul Argeș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Argeș - nu se supune evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul: „Înființare sistem de distribuție gaze naturale în sat Golești, oraș Ștefănești, jud. Argeș”, propus a fi amplasat în orașul Ștefănești, satul Golești, străzile: Radu Golescu, Bucla Gării,Vâlculești, Râului, Barierei, Balastierei ( fosta Ullița Cimitir Golești) județul Argeș.

 

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM Argeș, cu sediul în Pitești, Str. Egalității, nr. 50A, jud. Argeș în zilele de luni - vineri, între orele 10-13, precum și la următoarea adresă de internet http://apmag.anpm.ro.

 

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare la sediul APM Argeș, în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.