ion-georgescu-magdacesti.jpgO delegație a orașului argeșean Mioveni se află în aceste zile în Republica Moldova, în localitatea înfrățită Măgdăcești, deplasarea fiind prilejuită de zilele localității de peste Prut. 
 
"La Mulți Ani, Măgdăcești!
 
Răspunzând invitației doamnei primar Liuba Cojocaru, cu inima plină de bucurie, alături de colegii din Consiliul Local am luat parte la sărbătoarea Hramului Satului Măgdăcești - Republica Moldova, localitate cu care suntem înfrățiți și dezvoltăm unele proiecte comune.
Mulțumim gazdelor noastre pentru impresionanta ospitalitate, pentru atmosfera caldă și frățească cu care ne întâmpină de fiecate dată.
În zi de sărbătoare pentru comunitatea din Măgdăcești, urez locuitorilor și administrației locale multă sănătate, liniște sufletească, realizări și prosperitate!", transmite primarul Ion Georgescu. 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.