casa-de-pensii.jpgCasa Județeană de Pensii Argeș anunță că pentru seria 12 din acest an, cu date de plecare în perioada 30 august – 2 septembrie 2022, i-au fost repartizate 153 bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai,  Amara, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Slanic Prahova, Techirghiol, Vatra Dornei.
 
Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro
 
Eliberarea celor 153 de bilete se face in perioada 12 – 23 august 2022, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.
 
Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.
 
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.
 
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iulie 2022 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.