bac argesExamenul național de Bacalaureat 2022, sesiunea august-septembrie, a început marți, 16 august, cu proba scrisă la limba și literatura română. Miercuri, 17 august, se va desfășura proba obligatorie a profilului, iar joi, 18 august, va avea loc proba la alegere a profilului și a specializării.

În județul Argeș, examenul de bacalaureat este organizat în 5 centre de examen, după cum urmează: Colegiul Tehnic ”Costin D. Nenițescu”, Pitești; Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși”, Pitești; Liceul Tehnologic ”Dimitrie Dima”, Pitești; Liceul Tehnologic ”Ferdinand I”, Curtea de Argeș; Liceul Tehnologic ”Dan Barbilian”, Câmpulung;

Pentru susținerea probelor scrise s-au înscris în Argeș 1115 candidați, dintre care 680 candidați din promoția curentă, respectiv 435 candidați din promoțiile anterioare. Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 31 august (până la ora 12:00). Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 - 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 3 septembrie.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.