Ion_Georgescu_mesaj.jpgZiua Naţională a Ambulanţei din România este marcată, în fiecare an, la 28 iulie, astăzi împlinindu-se 116 ani de când prima Ambulanță a funcționat în țara noastră, sub deviza ''Totdeauna şi tuturor, gata pentru ajutor!''.
Cu acest prilej, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, transmite un mesaj special. "Ambulanța face parte din viața noastră, fie că o așteptăm pentru a salva persoanele dragi, fie că îi oferim respectul cuvenit în trafic sau oriunde ne întâlnim cu reprezentanții acestui serviciu de urgență.
Munca în sistemul medical de urgență este extrem de dificilă, iar cea în urgența prespitalicească una foarte grea, contra cronometru, în care fiecare greseală sau întârziere poate să însemne diminuarea șanselor la supraviețuire.
Vreau să îi felicit pe toţi cei care lucrează în acest domeniu și să le mulţumesc, încă o dată, pentru munca depusă. Sunteţi mereu contra cronometru şi la datorie atunci când mulţi dintre noi ne-am terminat de mult activitatea. Sunteţi în prima linie a asistenţei medicale şi aveţi o mare responsabilitate.
La mulți ani Serviciului de Ambulanță și întregului personal care lucrează în acest domeniu!", transmite primarul Ion Georgescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.