zincaDupă ani de zile (perioada 2012-2019) în care lucrările la Colegiul Național ”Zinca Golescu” din Pitești, unul dintre cele mai bune din județ, au mers cu viteza melcului, de câteva luni acestea au avansat într-un ritm de invidiat. Asta numai după ce primarul Cristian Gentea a mers în repetate rânduri pe șantier pentru a grăbi urgentarea lucrărilor.

L-am însoțit pe primarul Piteștiului într-o vizită pe șantier și am putut constata pe viu că se poate lucra și altfel. Că se poate lucra profesionist, cu zeci de oameni, fără timpi morți, fără decalaje și pauze inutile.

Iar primarul Piteștiului nu a ezitat să aducă și critici pe parcursul vizitei pe șantier. De pildă atunci când directoarea adjunctă Daniela Luță i-a spus:”Încercăm să găsim mobilier nou”. Moment în care, revoltat pe bună dreptate, primarul Gentea i-a dat replica: ”Când să găsiți mobilier nou? Trece timpul! Cel târziu pe 15 august va fi gata primul tronson. Moment în care directoarea adjunctă a rămas fără cuvinte.

Și același Cristian Gentea le-a cerut ferm constructorilor ca lucrările de reabilitare pentru parterul și primul etaj de la Colegiul Național ”Zinca Golescu” să fie gata înainte de termenul-limită de 15 august.

Colegiul Național ”Zinca Golescu” trebuie reabilitat complet până în mai 2024.

zinca 02zinca gentea

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.