trivale-gentea.jpgPrimarul Cristian Gentea a fost ieri în zona străzii Trivale, răspunzând prompt, ca de fiecare dată, fiecărei sesizări bine argumentate ale locuitorilor din Pitești. De această dată, sesizările au vizat mașinile parcate de pe strada Trivale. 

"Sunt în teren câteva ore pe zi și merg, de fiecare dată, împreună cu aparatul de specialitate, să verific și să căutăm soluții problemelor.

Traficul și aglomerația de mașini parcate pe strada de promenadă spre Parcul Trivale sunt dificil de gestionat, dar nu imposibil. 

Pe termen scurt, vom fluidiza accesul spre parc și spre reședințele riveranilor prin două măsuri: 

- amenajarea unei parcări cu plată în partea de jos a străzii – Gura Trivăii, măsură pentru care vom intra în Consiliul Local pentru a o propune, aproba și norma în cea mai eficientă formă; 

- solicitarea către instituțiile Direcția Silvică Pitești, Școala de Maiștri Militari și Arhivele Naționale ca mașinile de serviciu să fie parcate doar în curțile instituționale proprii.

Simultan, vom acorda riveranilor tichete pentru a monitoriza numărul mașinilor cetățenilor de domiciliu.

În următoarea perioadă, vom urmări efectul acestor măsuri și vom interveni cu modificări necesare.

Pe termen lung, avem în strategie refacerea, reabilitarea străzii și creșterea potențialului ei natural și istoric, prin proiecte integrate în dezvoltarea municipiului.", spune Cristian Gentea. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.