primaria_mioveni.jpgJoi, 16 iunie, de la ora 17.00, la sediul primăriei va avea loc şedinţa publică ordinară a Consiliului Local Mioveni.

La această şedinţă se regăsesc 17 puncte pe ordinea de zi, printre care:

- aprobarea instituirii unei zone de promenadă, într-o anumită perioadă, pe Bulevardul Dacia,  tronsonul cuprins între intersecția Bulevardul Dacia/Strada 7 septembrie 1485 și intersecția Bulevardul Dacia/Strada Hanu Roșu;

- aprobarea rectificării Bugetului de Venituri și Cheltuieli al Unității Administrativ Teritoriale a orașului Mioveni pe anul 2022;

-  aprobarea acordului de colaborare – cadru  între Unitatea Administrativ – Teritorială a orașului Mioveni și Facultatea de Științe Politice a Universității din București.

- mai multe propuneri de declarare a unor terenuri din Clucereasa și Racovița, ca bun de uz și de interes public local.

- aprobarea organizării unor campanii de igenizare a mediului înconjurător sub sloganul ”Mioveni, oraș verde, oraș curat! ”.

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei: 

https://emioveni.ro/.../proiectul_ordinii_16.06.2022.pdf...

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.