donator.jpgAstăzi, 14 iunie, la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești, se desfășoară campania de donare de sânge, organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge.
Reprezentanți ai executivului Primăriei Pitești, alături de cei ai Consiliului Județean și ai orașului Mioveni, participă la acțiunea menită să încurajeze piteștenii care doresc să ajute sau chiar să salveze o altă viață, prin donarea de sânge.
În măsura în care starea de sănătate ne permite să facem acest gest, este recomandat să donăm sânge periodic, contribuind astfel la diminuarea deficitului de sânge pe care spitalele îl semnalează permanent, în România. Donatorii sunt răsplătiți pentru efortul lor prin bonuri de masă și o zi liberă plătită, pe lângă beneficiile pentru sănătate pe care le implică acest demers.
Ziua donatorului se celebrează în întreaga lume, motivul fiind creșterea gradului de conștientizare asupra importanței și necesității donării voluntare de sânge. Totodată, este și un prilej pentru a le mulțumi donatorilor pentru prețiosul dar pe care îl fac pentru a salva vieți, încurajându-i deopotrivă să doneze pe cei care încă nu au donat sânge.
Donarea de sânge este un act generos, solidar și responsabil! Împreună salvăm vieți!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.