sever

Sever Ciobanu, bărbatul care acum un an și o lună și-a ucis pe fosta iubită şi pe copilul acesteia, își va petrece restul zilelor în închisoare. Zilele trecute, Curtea de Apel Pitești i-a respins definitiv apelul făcut la condamnarea inițială de închisoare pe viață dată de Tribunalul Argeș acum patru luni. Sever Ciobanu a fost condamnat pentru dublu omor calificat.

Pe 16 mai 2021, o femeie a fost omorâtă împreună cu copilul său de Sever Ciobanu, fostul concubin lângă biserica din satul Drăghici din comuna Mihăieşti. Femeia depusese plângere pentru ameninţări încă de la începutul acestui an la Poliţia Câmpulung Muscel. Din păcate, autorităţile nu au avut vreo reacţie, că toate că fostul concubin ameninţase public că o va omorî pe femeie şi la emisiunea TV Acces Direct de la Antena 1.

 

După comiterea dublei crime, Sever Ciobanu a încercat să se sinucidă, înfigându-şi cuţitul în gât. A fost operat la Spitalul Judeţean Argeş, iar la după trei săptămâni a fost plasat în arest preventiv.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.